Societat

Estrella Pujol

Experta en bellesa

“Enroscar una bombeta evita la flacciditat del braç”

Arriba el bon temps i al seu centre d'estètica i salut, Oxigen, s'acumulen les cites per posar el cos a to i poder lluir biquini. Aquesta experta, que tracta amb noms de l'alta societat catalana, ens desvela alguns secrets de bellesa
Amb la crisi, la gent ha deixat
de cuidar-se?
La crisi es nota a tot arreu però la persona que té l'hàbit de cuidar-se ho continua fent. I mantenir la regularitat és important. En moments durs, dedicar temps a nosaltres fa que ens pugi l'autoestima. Si la teva pell millora, quan t'emmiralles et sents més a gust!
I això requereix molts diners?
Això és una actitud davant la vida: prendre consciència que cal tenir cura de l'alimentació, la hidratació, la mobilitat... Hi ha coses molt senzilles com ara beure un got d'aigua al matí per netejar-nos per dintre igual que la dutxa ens neteja per fora que fan salut, i hi ha molta gent que no ho té present.
Així també puc lluitar contra la cel·lulitis i l'envelliment?
Hi ha exercicis i hàbits que ajuden moltíssim. Per exemple, des de joves ens hem d'estendre la crema hidratant cada matí de manera regular, fent cercles per tot el cos. Un massatge senzill que activa la circulació i preveu l'aparició de cel·lulitis en el futur. Perquè sigui efectiva a la natja, hem d'estirar bé la cama cap endavant.
Ara que arriba l'estiu hi ha una allau de senyores que volen lluitar contra el greix acumulat?
Augmenten, sí. Però no hi ha miracles, eh? Tractem cada cas individualment perquè hi pot haver un problema d'alimentació, genètic, de circulació o hormonal. Cal saber molt bé si cal fer dieta, massatges o és necessària l'aparatologia. Porta el seu temps.
I l'exercici hi ajuda?
L'exercici suau és molt beneficiós. L'esport s'ha de fer si estàs sa i dedicar un temps després a la relaxació per oxigenar les cèl·lules. Ara bé, cadascú ha de fer el que li correspon. En les dones amb mala circulació, per exemple, fer peses és contraproduent. I és molt freqüent a partir dels 45 anys, perquè creuen que musculant molt s'evita la flacciditat dels braços!
I no és cert?
No, perquè el que fan és tensar el braç, tancar el gangli de l'aixella i dificultar més la circulació. A banda d'un bon massatge amb una crema adequada, és molt efectiu aixecar el braç i girar la mà com si enrosquéssim una bombeta. Anar canviant alternativament de braç, uns cinc minuts, dos cops al dia.
També ens equivoquem quan triem cremes per a la cara?
Hi ha tendència a pensar que qualsevol crema és bona i no és així. Una noia de 30 anys que es posi una crema antienvelliment aporta a la pell uns components que no necessita. Un 60% de les dones que vénen a Oxigen per primer cop no fan servir la crema adequada.
Vostè visita moltes fires especialitzades. Una novetat?
La primera crema amb principis actius totalment innocus per a embarassades i lactants. És antiestries, tonificant i hidratant. Es diu Mama mio i la fan servir un munt de celebritats.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.