Societat

Tecnologia

Neix la primera aplicació pensada per a castellers

Existeix una aplicació per jugar a fer castells i també una per tenir controlats tant l'agenda com el rànquing casteller, però no n'hi havia cap d'específica per als castellers. Gabriel Massana va detectar aquesta mancança i ha creat .Castells, la primera aplicació que permet als castellers registrar i tenir estadístiques dels castells en què han pres part.

El programa, disponible per a Iphone, guarda les dades de cada castell que fa l'usuari (tipus, data, lloc, resultat i posició del casteller) i permet generar una piulada per publicar-ho a Twitter.

.Castells també ofereix informació sobre el fet casteller i les principals colles, però aquest no és el seu principal atractiu.“A mesura que el casteller introdueixi les dades, podrà generar estadístiques segons diferents paràmetres i saber, per exemple, quants castells ha carregat, descarregat o s'han quedat en intent. A més, també li permetrà veure quina ha estat l'evolució del paper que ha jugat dins de l'estructura del castell”, explica Massana, que fins fa poc havia estat fotògraf d'aquest diari i ara ha iniciat amb èxit un nou camí en el món de la programació d'aplicacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.