Societat

societat

Mifas crea una aplicació per a mòbil per aparcar el cotxe

L'entitat ha decidit apostar per la innovació tecnològica per compensar les retallades en les subvencions

Mifas, una entitat que representa les persones amb discapacitat física de les comarques gironines, ha creat una aplicació per SmartPhone i web que permeten el pagament de les zones blaves sense cap cost addicional per a l'usuari. Si bé inicialment la intenció de Mifas a l'hora de crear aquesta aplicació, que ha estat batejada amb el nom de PayPark, va ser la de facilitar al col·lectiu d'usuaris de l'entitat, molts d'ells amb seriosos problemes de mobilitat, una solució real i efectiva per evitar-los desplaçaments innecessaris, un cop desenvolupada es va ampliar a qualsevol que estigui interessat en el pagament de zones blaves des del seu telèfon mòbil, aprofitant totes les avantatges que significa fer-ho d'aquesta manera.

Aquesta aplicació ha estat premiada, primer al BCN AppsJam 2011 i la setmana passada PayPark va obtenir el primer premi BDigital a la Innovación Digital al BDigital Global Congres 2012, competint amb empreses de la talla de BBVA, la ONCE o HP.

Actualment, Mifas està comercialitzant aquesta plataforma a nivell nacional i internacional amb l'objectiu de canviar el model de finançament i poder passar de les ajudes o concertacions públiques, amb les quals ja no es pot comptar gaire, a un model de finançament privat. I és que, segons fonts de l'entitat, l'últim que es vol és que, a causa de les retallades, es vegin afectats els serveis que es presten als usuaris i d'aquí l'aposta clara per la innovació i la tecnologia. Mifas té més de 3.500 socis. Per saber més sobre el funcionament de la nova aplicació, es pot anar a www.paypark.cat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.