Societat

El Twitter en català estarà disponible a partir d'avui

La companyia anuncia que ha traduït la xarxa social a cinc idiomes més, basc, afrikaans, txec, grec i ucraïnès,

El canvi de llengua s'activarà canviant la configuració del compte

Twitter ha anunciat que a partir d'aquest dijous estarà disponible la versió en català gràcies al treball dels seus traductors, segons han anunciat a través d'un comunicat. “Estem planejant que la primera posada en escena pública dels nous idiomes sigui el 5 de juliol”, ha anunciat la companyia. El canvi d'idioma estarà disponibles per a tots els usuaris només canviant la configuració del compte.

El passa mes de maig, la companyia va iniciar la traducció de la xarxa social a sis nous idiomes, utilitzant unes eines creades expressament per fer el procés més ràpid. Aquests sis idiomes són el català, basc, afrikaans, txec, grec i ucraïnès, i els traductors ja poden des d'aquest dimecres canviar la configuració als seus idiomes.

“Amb el suport dels traductors estem cada vegada més a prop de fer Twitter accessible a més ciutadans de tot el món”, diu l'empresa. Després d'aquest procés, la companyia avisa: “Estarem comprovant la qualitat i la consistència (de les traduccions) a través de @ translatoraccount i dels nostres fòrums”. “La reputació del nostre sistema de traducció compta amb suport per garantir traduccions d'alta qualitat”, assegura la companyia, que també ha explicat que el sistema detecta les males traduccions i els enganys.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.