Societat

oci

Tornen les visites de nit a la ciutat de Blanes

Seran de pagament per primer cop: 3,5 euros per als més grans de 14 anys

El Blanes de nit torna a formar part un any més de l'oferta cultural d'estiu a la ciutat. Les visites guiades nocturnes s'han reprès aquest cap de setmana amb la novetat que aquest any són de pagament: els participants de més de 14 anys hauran d'abonar 3,5 euros. Fins ara, havia estat de franc. “Vista la situació econòmica municipal, hem cregut oportú fixar un preu assequible per a les famílies, de manera que es farà un copagament aproximat del 50% del què costa l'organització de l'activitat”, va explicar Lourdes Fàbrega, primera tinent d'alcalde i regidora de Promoció de la Ciutat.

El que proposa aquesta experiència és fer una passejada nocturna pel nucli antic del municipi per tal de descobrir l'encant dels carrers històrics de la vila. Així, els participants podran conèixer i admirar la font gòtica; l'església parroquial de Santa Maria i el palau dels Vescomtes de Cabrera; les cases indianes; la capella de l'Esperança i el monument a Joaquim Ruyra, entre altres atractius. La visita acaba amb una copa de cava al Club de Vela.

Les visites nocturnes, organitzades per l'Oficina de Turisme, van començar divendres i es faran les nits de divendres i dissabte, a les nou de la nit, fins al 31 d'agost. Es poden fer en cinc idiomes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.