Societat

educació

Wert planteja ara que els mals alumnes vagin a escola al juliol

El mes de juliol podria deixar de ser de vacances per a alguns alumnes i professors si prospera una de les idees que té sobre la taula el ministre d'Educació, José Ignacio Wert.

La secretària d'estat d'Educació, Montserrat Gomendio, va assegurar ahir en una entrevista a Telemadrid: “Una de les possibilitats que estudiem és que el mes de juliol, per als alumnes que tenen problemes de rendiment, sigui un moment en què se'ls pugui donar reforç i suport.” Gomendio va criticar “la rigidesa” del sistema educatiu a l'Estat, en què “tots els alumnes han de seguir la mateixa trajectòria”. I va assegurar que “en la major part dels països que tenen sistemes educatius amb millors resultats tenen més flexibilitat”. Igualment va subratllar que en altres països més exigents “fan proves d'avaluació al final de cada etapa que assenyalen quins són els nivells de coneixement que s'espera dels alumnes al final de cada cicle”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.