Societat

Els Bombers continuen treballant per acabar de controlar l'incendi forestal a Vilaverd

Les flames han cremat unes 30 hectàrees de zona boscosa

El foc es troba en fase de control des d'ahir a la nit

Una trentena de dotacions terrestres dels Bombers de la Generalitat continuen treballant per acabar de controlar l'incendi que afecta, des d'ahir la tarda, el terme municipal de Vilaverd (Conca de Barberà). Al llarg del matí està previst que s'afegeixin a les tasques d'extinció, si és necessari, els mitjans aeris. El foc es troba en fase de control des d'ahir els volts de les 21.30 hores. Les estimacions fetes pel cos d'Agents Rurals parlen d'una superfície afectada superior a les 30 hectàrees, principalment de zona boscosa. Segons informa el Servei Català de Trànsit s'ha restablert la circulació a totes les carreteres que s'havien vist afectades pel foc

Durant la nit els efectius han estat treballant, sobretot, repassant el perímetre, tant amb línies d'aigua com amb eines manuals. Aquesta nit ha plogut una mica a la zona, però està previst que al matí hi hagi vent de mestral, amb la qual cosa els Bombers acabaran de repassar i apagar bé els punts calents, sobretot del perímetre, per evitar qualsevol revifada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.