Societat

Busquen un noi rus de 17 anys perdut pel Montseny

La seva família va avisar el cos d'emergències a les deu de la nit, des de Santa Fe del Montseny, explicant que no trobaven el menor des de la tarda

Un altre jove de 24 anys que s'havia perdut ha estat localitzat sa i estalvi de matinada a la Cerdanya

Els Bombers de la Generalitat estant buscant un noi de 17 anys de nacionalitat russa que ahir dilluns es va perdre cap a les sis de la tarda pel Montseny. La seva família va avisar el cos d'emergències a les deu de la nit, des de Santa Fe del Montseny, explicant que no trobaven el menor des de la tarda i quatre dotacions han passat la nit fent la recerca.

A primera hora d'aquest matí podria incorporar-se a l'operatiu un helicòpter, mentre que quatre dotacions continuen buscant el noi, que no porta telèfon mòbil.

D'altra banda, un altre jove perdut, en aquest cas de 24 anys i veí d'Artés (Bages), que havia anat a fer la Canal de Cristall i en tornar es va desorientar, va ser localitzat sa i estalvi a prop de les dues de la matinada entre el Quer Foradat i Estana, a la Cerdanya.

La recerca del noi d'Artés va ser més fàcil perquè el noi portava telèfon mòbil. Havia sortit a fer una travessa però en fer-se de nit es va desorientar i no era capaç de trobar el camí de tornada. Gràcies a la comunicació, els Bombers, en col·laboració amb la Guàrdia Civil, el van poder localitzar tot i la foscor cap a dos quarts de dues d ela matinada. El noi es trobava bé i els Bombers el van acompanyar amb la seva família, sense que necessités cap atenció mèdica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.