Societat

Les entitats socials sí que cobraran l'agost

La conselleria d'Economia i Coneixement de la Generalitat va confirmar que, tot i que no hi ha liquiditat per pagar el mes de juliol a les entitats socials amb les quals l'administració té places concertades, sí que podrà fer front al pagament de l'agost. No obstant això, l'import serà el corresponent al mateix mes i, pel que fa a la transferència corresponent al mes de juliol, no se sap quan es podrà efectuar.

La taula del tercer sector, que aglutina més de 4.000 entitats de les 7.500 que treballen en aquest àmbit, va alertar que aquesta situació suposa el “col·lapse” de milers d'organitzacions que es troben absolutament ofegades per la falta de liquiditat. L'organització desconeix quantes empreses tindran problemes per fer front a les nòmines d'aquest mes i s'ha demanat al govern que col·labori per donar una solució a aquelles que es troben en una situació més delicada. Fonts del sector van explicar que l'impagament de la Generalitat s'afegeix a altres impagats o retards i això fa que la situació s'agreugi encara més.

El tercer sector dóna feina a 100.000 treballadors i atén 1,7 milions de persones.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.