Societat

Turisme

Un trenet turístic recorre la serra de Rodes, la costa i la plana de l'Empordà

Vilajuïga, el Port de la Selva i Llançà han posat en marxa conjuntament la ruta del Tramuntana Express

Figueres estrena un web dedicat al turisme

Els ajuntaments de Vilajuïga, el Port de la Selva i Llançà han posat en marxa aquest estiu un servei de trenet turístic per recórrer alguns dels espais naturals i culturals més emblemàtics de l'Alt Empordà. El Tramuntana Express ha ampliat el seu recorregut dels anys anteriors de manera que ara surt del Port de la Selva, amb parades a Llançà i Vilajuïga, i puja fins al monestir de Sant Pere de Rodes, que és l' atracció principal de la ruta. El trajecte, que dura dues hores aproximadament, permet gaudir de les vistes dels dos vessants de la serra de Rodes, la plana de l'Empordà i la costa del Cap de Creus. El trenet circula des de l'1 de juliol fins a l'11 de setembre, i surt els dimarts (a les 9.00 h i a les 16.00 h) i els diumenges (només a les 9.00 h). El preu del viatge és de 8 euros i és gratuït per als menors de 10 anys.

Visitifigueres.cat

Per altra banda, Figueres va estrenar el cap de setmana passat un portal web dedicat exclusivament a continguts turístics: www.visitfigueres.cat. Al portal, en català, castellà, francès, anglès i alemany, aposten per la marca de “Figueres+Oberta” que es va presentar a principi d'estiu amb el reconeixement de Figueres com a municipi turístic i la possibilitat d'obrir els comerços tots set dies de la setmana. Pensat com una eina de consulta per als visitants de la capital de l'Alt Empordà i els seus equipaments culturals, el web es completarà la setmana que ve amb l'aplicació del portal per a telèfons intel·ligents.

Girona renova el web de turisme

L'Ajuntament de Girona va renovar la setmana passada l'aparença i contingut de la pàgina web de turisme de la ciutat. Amb el lema “Girona emociona” en l'encapçalament, la nova web permet veure els principals actes de l'agenda, les propostes per fer durant l'estada a Girona i s'hi pot veure un recull d'atractius de la ciutat. També s'hi troben les possibilitats d'allotjament o de restaurants que ofereixen a la capital gironina i informació pràctica sobre la ciutat. La nova pàgina està disponible en català, castellà, francès i anglès. A la pàgina d'entrada hi van passant fotografies dels espais més populars, coneguts i turístics de la ciutat perquè el visitant es pugui fer una idea dels atractius principals. A més, es recull que la revista National Geographic va situar Girona entre les destinacions mundials per aquest 2012.

D. v.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.