Societat

transports

El metro de Barcelona funcionarà avui tota la nit

Amb motiu del dispositiu especial arran de la celebració de les Festes de Gràcia, que oficialment arrenquen demà, el metro de Barcelona estarà obert avui tota la nit de manera ininterrompuda. La mesura també s'implantarà dissabte, dia 18, en la que es preveu que serà una de les jornades més concorregudes de l'esdeveniment. Un altre servei que també serà reforçat és el de neteja, amb un total de 213 operaris mobilitzats en torns de matí, tarda i nit. Una de les seves prioritats serà mantenir nets els 18 carrers que aquest any es guarniran, una tasca que es durà a terme entre les 6 i les 11 del matí.

També es col·locaran 72 lavabos químics –11 dels quals seran per a persones amb mobilitat reduïda– al llarg de tot el barri de la Vila, i 700 papereres de cartró que en les hores de més afluència s'aniran buidant cada hora. Tot aquest dispositiu estarà vigent des d'avui, dia de la lectura del pregó, fins al 21 d'agost, quan es clou la festa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.