Societat

successos

Mor un home de 40 anys al correbou de Deltebre

Un home d'uns 40 anys va morir aquest dijous al vespre als correbous de Deltebre (Baix Ebre) que se celebren amb motiu de la festa major. El fet va tenir lloc quan un bou va envestir una estructura que serveix d'amagatall als joves que hi participen, i va provocar que una tanca metàl·lica li caigués a sobre.

El delegat del govern a les Terres de l'Ebre, Xavier Pallarès, va explicar a l'ACN que l'home, de mitjana edat, era de Sant Jaume d'Enveja, tot i que vivia a Deltebre. Pallarès va precisar que una tanca de la plaça de bous havia caigut damunt de la víctima, que va morir a l'acte desnucada després que l'animal l'hagués colpejada.

Pallarès va dir que el sinistre havia estat “una fatalitat” perquè l'home no va morir per una envestida del bou i va afirmar que “no s'havia tingut mai un episodi d'aquests” a la població.

Segons els Mossos d'Esquadra, l'accident va tenir lloc pels volts de tres quarts de nou del vespre. Segons aquestes fonts, els serveis mèdics no van poder fer res per reanimar l'home, que havia rebut un fort impacte al cap i el pit que li havia provocat la mort.

Aquesta és la primera víctima mortal al correbou de Deltebre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.