Societat

Quinze ferits en un accident entre el tramvia blau i un camió

Els fets han tingut lloc a l'Avinguda Tibidabo de Barcelona quan el tramvia ha xocat contra un camió, que ha provocat una col·lisió múltiple amb altres vehicles

Onze dels ferits, de diversa consideració, han estat traslladats en centres hospitalaris de la ciutat

Una topada entre el Tramvia Blau i un camió a l'Avinguda Tibidabo de Barcelona ha causat quinze ferits de diversa consideració. Els fets han passat cap a les 12h del migdia quan el conductor del Tramvia ha accionat els frens, que no han funcionat de forma adequada i han provocat que aquest emblemàtic transport barceloní llisqués sobre els rails i acabés xocant contra un camió. L'envestida, a l'alçada número 33 de l'Avinguda amb la cantonada del carrer Quatre Camins, ha provocat un xoc en cadena, quan el camió ha topat amb d'altres vehicles.

Com a conseqüència de l'accident, quinze persones han resultats ferides, quatre de les quals han estat donades d'alta al mateix lloc dels fets i la resta, onze, han estat traslladades a diversos centres hospitalaris. Entre els ferits, hi ha una dona que se li ha diagnosticat una factura de tíbia i peroné a la cama esquerra i el conductor del Tramvia, que té una forta contusió a la zona lumbar pèlvica.

TMB i l'Ajuntament de Barcelona han obert un expedient informatiu per esbrinar les causes i mentrestant han interromput el servei, que es cobreix amb l'autobús 196.

Al lloc dels fets s'hi han desplaçat nou ambulàncies del Servei d'Emergències (SEM) i cinc dotacions dels Bombers.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.