Societat

GENT

Fama, sexe i secrets

Un llibre desvela fantasies eròtiques de personatges i famosos. Marilyn, Dalí i Madonna arrasen

Un dels impactes visuals dels últims temps ha estat les dues fotos eròtiques que Scarlett Johansson es va fer a si mateixa amb el mòbil i que un pirata informàtic va escampar per la xarxa. Malgrat saber que era material privat (o precisament per això) tothom volia veure les imatges robades d'una de les dones més voluptuoses de Hollywood. El sexe atrau i resulta irresistible descobrir les fantasies eròtiques de les icones. Per això, l'escriptora mallorquina Roser Amills l'ha encertat de ple en recopilar els secrets més íntims de famosos i prohoms de totes les èpoques. Aquells que han transcendit de maneres insospitades o que en algun moment de feblesa (o no) ells mateixos han deixat anar...

A Les 1001 fantasies més eròtiques i salvatges de la història (Cossetània) no hi podia faltar el mòbil de Scarlett, però atenció perquè la rossa actriu també troba plaer en el risc. S'ha dit que va tenir relacions amb Benicio del Toro en un ascensor (fet que va desmentir) però el llibre ens descobreix que troba superexcitant fer l'amor al seient de darrere d'un cotxe. I Kirsten Dunst considera “memorable” la trobada que va tenir amb Jake Gyllenhaal en un emprovador. També el crític de cinema Jordi Costa corrobora que els d'El Corte Inglés estan molt sol·licitats, “i els orgasmes aconsegueixen un 1.000‰ de morbositat”. Rosa Regàs també es va arriscar a què l'enxampessin quan ho va fer amb un hippy al lavabo de l'aeroport de Milà. “En els anys gloriosos de la gauche divine hi havia una llibertat sexual real”, diu l'escriptora mentre el faldiller Oriol Maspons descriu els excessos que es vivien al Pachá d'Eivissa i Teresa Gimpera explica que no va poder fer l'amor fins després de les noces. Mentrestant, va practicar “tota mena d'escalfaments als portals amb l'Octavio”.

En canvi, Pamela Anderson sempre ha buscat l'exhibicionisme i ha gravat vídeos pujats de to amb les seves parelles. Què hauria pensat Josep Pla d'haver-ho vist, ell que deia que la gent és molt tancada, especialment pel que fa a la seva intimitat? Fliparia amb els temps de reality show que vivim. Madonna, per exemple, no va posar-se vermella quan es va saber que John Kennedy fill l'arrebossava amb mantega de cacau, senzillament va corregir la informació assegurant que era crema batuda light, “molt menys calòrica”! La reina del pop, que va perdre la virginitat amb un company d'institut que ara és camioner, és un dels noms que més apareixen en un llibre que es divideix per capítols segons la temàtica. Trobem celibats (com el d'Antoni Gaudí), dobles vides, cotilleria, erotisme religiós i fins i tot esclavatge consentit com en el cas de La Malinche, l'amant maia d'Hernan Cortés que, tot i ser acusada de trair el seu poble va morir d'una epidèmia portada pels conqueridors. O Dalí, que un dia va demanar esclaves i a les estudiants que es van apuntar a la festa les va fuetejar mentre Gala s'entusiasmava...

Molt més relaxat resulta el somni eròtic d'Elisenda Roca, que és a una realitat viscuda per unes amigues seves: entrar en un saló a l'Índia i que un espectacular mascle et faci un massatge amb oli per tots els racons del cos. Per tots. En l'apartat de seductors trobem des de Messalina, passant per Grace Kelly, Marilyn, la parella formada per Ava Gardner i Frank Sinatra,fins a l'incansable Warren Beatty de qui Joan Collins va dir que ho feien quatre cops al dia i era capaç al mateix temps d'agafar el telèfon. Altres homes atractius són més coneguts per les seves relliscades. Hugh Grant amb una prostituta de Hollywood i Jude Law per lligar-se la mainadera dels seus fills. Al llibre també descobrim que a Mick Jagger una batuda policial el va trobar menjant-se una barreta de xocolata de la vagina de Marianne Faithfull; que es diu que Elvis Presley només veia en les dones o mares o putes; que Sant Agustí va fer orgies de jove i que Sting i Trudy Styler són aficionats a l'intercanvi de parelles. Un plaer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.