Societat

Trobades les restes dels dos nens desapareguts a Còrdova fa 11 mesos

Un informe extern i una posterior anàlisi dels pèrits oficials confirmen que es tractaria dels germans Ruth i José

El pare dels infants està a la presó des de l'octubre passat

Un informe extern encarregat per la família dels germans Ruth i José, de 6 i 2 anys, desapareguts el 8 d'octubre passat, a Còrdova, ha confirmat que els ossos que la policia va trobar en una foguera apagada a la finca dels avis paterns dels menors i que en aquell moment es van atribuir a animals, correspon efectivament a les restes dels dos infants.

El cas ha provocat molt rebombori a la zona i el pare dels dos nens, José Bretón, que és qui va anar a la policia, es troba a la presó des de l'octubre passat, manté que va perdre els seus fills quan passejava per un parc de la ciutat. La mare, que feia dues setmanes havia començat el procés de divorci, sempre ha acusat Bretón de ser el culpable de la desaparició dels seus fills. Les contradiccions en la seva declaració i altres circumstàncies van portar el jutge que porta el cas a detenir el pare dels dos infants deu dies després de la seva desaparició.

Aquesta matinada la família materna dels dos infants ha rebut la confirmació de l'informe de la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta de la Policia sobre les restes humans.

L'informe pericial apunta que el progenitor dels menors hauria construït un forn crematori amb un xapa i uns maons per aconseguir una temperatura de més de 800 graus amb l'objectiu de fer desaparèixer els cossos.

La família materna ha informat que no farà cap declaració fins que no es coneguin els resultats de les proves d'ADN que permetin certificar si les restes òssies són de Ruth i José Bretón.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.