Societat

transports

Retards a rodalies per l'avaria d'un tren

Un tren que es va avariar entre les estacions d'Arc de Triomf i de Sagrera Meridiana, a Barcelona, va provocar ahir retards a les línies R2, R3 i R4 de Renfe. La incidència va obligar a circular en una única via entre aquestes estacions i els prop de 300 viatgers del tren avariat, que anava en direcció a Manresa, van ser transbordats mitjançant passarel·les d'interconnexió a un segon tren que es va situar en paral·lel a l'altra via de la línia. L'operació, coordinada per personal de Renfe, es va acabar al cap de gairebé una hora.

Per minimitzar les conseqüències de l'avaria, Renfe va desviar alguns trens per l'estació de Passeig de Gràcia. Tot i això, no es va poder evitar que els combois circulessin amb una mitjana de trenta minuts de retard.

Renfe no va restablir la circulació ferroviària al tram d'Arc de Triomf a Sagrera fins a les set de la tarda, quan va aconseguir retirar el tren avariat.

Un cop restablerta la circulació per les dues vies al tram afectat, l'operadora ferroviària preveia recuperar de manera progressiva els recorreguts i les freqüències habituals a les línies afectades.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.