Societat

Las Vegas Sands registra el nom Europa Vegas

La companyia de Sheldon Adelson va fer la sol·licitud el maig passat davant l'oficina europea de marques, dibuixos i models

El macrocomplex d'oci preveu comerços, jocs d'atzar, organització de congressos, hotels, restaurants i es demana poder vendre “purs i cigarretes”

Las Vegas Sands, companyia estatunidenca del magnat Sheldon Adelson, ha sol·licitat el registre de la marca Europa Vegas davant de l'Oficina d'Harmonització del Mercat Interior (OAMI), que és el registre europeu de marques, dibuixos i models.

La petició de registre es va produir al febrer, amb una sol·licitud de marca comunitària que inclou tots els àmbits que preveu incloure el macrocomplex d'oci, conegut fins ara com Eurovegas, des dels comerços i jocs d'atzar a l'organització d'espectacles i congressos i els serveis d'hotels i restauració.

En el document, a què ha tingut accés Europa Press, també se sol·licita dins de la marca Europa Vegas la venda de “purs, cigarrets i accessoris per fumar”, en línia amb la voluntat d'Adelson que les seves instal·lacions a Espanya puguin tenir espais tancats on es pugui fumar, cosa que ara no permet la Llei antitabac.

Europa Vegas preveu entre els seus negocis l'organització d'esdeveniments esportius i concerts, fet que suposa preveure el “lloguer d'estadis”.

Las Vegas Sands ha assenyalat en repetides ocasions que encara no tenia nom per al macrocomplex que decidirà si ubica a Madrid o Barcelona a començament de setembre, però que en tot cas no seria Eurovegas.

La marca comunitària Europa Vegas està ara en procés de tramitació per confirmar el seu registre, i l'última documentació sobre l'expedient s'ha publicat el 29 de maig.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.