Societat

educació

Denuncien que s'han nomenat 500 mestres interins menys

Comissions Obreres va denunciar ahir que el Departament d'Ensenyament va nomenar gairebé 500 mestres interins menys dels previstos en les adjudicacions que va fer dijous i divendres. El sindicat xifra en 2.160 els nomenaments, dels quals només 199 tindran un contracte anual i la resta,1.961, completaran la jornada del docent titular.

Ensenyament va replicar que encara no es disposen de les xifres oficials i va mantenir la previsió de fer 2.600 nomenaments que se sumaran als 4.400 que es van fer al juliol. Els dies 6 i 7 de setembre hi haurà un nou procés de nomenaments, en aquest cas de substituts, que es farà tenint en compte les baixes que es detectin el primer dia de feina dels docents.

La denúncia de CCOO es va produir en el marc d'una concentració davant d'Ensenyament, convocada per l'Assemblea d'Interins i Substituts, en què es va tallar durant quinze minuts la Via Augusta de Barcelona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.