Societat

El PSM afirma que Aguirre i Adelson han tancat un acord perquè Eurovegas s'instal·li a Madrid

El portaveu socialista a l'Assemblea de Madrid, Tomás Gómez, precisa que el complex s'ubicaria a Alcorcón

Las Vegas Sands nega haver pres cap decisió sobre la localització del macrocomplex de joc i oci

El portaveu del PSM a l'Assemblea de Madrid, Tomás Gómez, ha assegurat aquest dimarts que la presidenta madrilenya, Esperanza Aguirre, ha tancat un acord amb el magnat nord-americà Sheldon Adelson perquè el complex Eurovegas s'instal·li a la localitat d'Alcorcón i no a Barcelona.

Així ho ha afirmat Gómez en roda de premsa a l'Assemblea de Madrid. El portaveu ha assegurat aquest anunci és l'as a la màniga que Aguirre es guarda per al debat sobre l'estat de la regió que se celebrarà la setmana que ve, amb la finalitat que “no es parli d'altres coses”, segons recull EFE.

Segons ell, l'acord entre l'executiu d'Aguirre i Las Vegas Sands es troba “paralitzat al ministeri de Treball” i ha precisat que aquest pacte portaria Eurovegas als terrenys oferts per la Comunitat de Madrid al municipi d'Alcorcón.

De la seva banda, la companyia nord-americana ha negat haver decidit ja la ubicació d'Eurovegas. En declaracions a l'ACN, fonts pròximes a Las Vegas Sands Corporation han deixat clar que “no s'ha pres cap decisió sobre la ciutat i encara menys sobre el terreny on s'ubicarà el macrocomplex”.

En la mateixa línia, el portaveu del PP a l'Assemblea de Madrid, Íñigo Henríquez de Luna, ha afirmat que no té informació sobre aquest suposat acord. No obstant això, ha afegit que la Comunitat aspira a que Eurovegas vagi a la regió, ja sigui a Alcorcón o qualsevol altre localitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.