Societat

Blanes

L'Oficina de Català ofereix fins a catorze cursos

L'Oficina de Català de l'Ajuntament de Blanes ofereix aquest any catorze cursos de català per a adults de nivells diversos. Van des dels nivells bàsics d'acolliment lingüístic, que són gratuïts, fins al nivell superior, conegut com a nivell D. Les inscripcions pel curs 2012/2013 ja estan obertes i es podran fer fins al 25 de setembre.

En concret, durant el primer quadrimestre del curs, l'Oficina de Català de Blanes ofereix catorze cursos presencials: cinc de nivell bàsic, dos de nivell elemental, tres de nivell intermedi, tres de suficiència i un curs de nivell superior. D'altra banda, també hi ha la possibilitat de fer cursos semipresencials dels nivells intermedi i suficiència, a més d'estudiar el nivell superior a distància.

El curs passat, l'Oficina de Català va atendre 1.115 alumnes de diverses nacionalitats, sobretot de l'Amèrica del Sud, però també de Gàmbia, el Senegal, el Marroc, Romania, Alemanya i altres països d'Europa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.