Societat

societat

La Fira d'Entitats de Blanes creix i redueix despesa

El pressupost ha disminuït un 59% però la participació augmenta

La VI Fira d'Entitats de Blanes, que es farà aquest cap de setmana, incrementarà aquest any el nombre de participants, tot i que el pressupost s'ha reduït un 59% respecte a l'edició anterior, el 2010. Aquest any hi haurà 54 entitats i associacions del municipi, tretze més que l'any 2010 (és biennal). Pel que fa al pressupost, aquest any l'Ajuntament hi destinarà 12.000 euros.

A banda dels estands on es podrà trobar informació de les entitats que hi participen (sobretot de l'àmbit social, però també d'altres sectors), també hi haurà moltes activitats de dinamització, que es faran en cinc llocs: davant de l'estand de l'entitat que promogui l'activitat, a la platja, a l'escenari, a la via pública i a la sala de plens de l'Ajuntament de Blanes. Els estands s'alinearan d'esquena al mar perquè es puguin visitar amb més comoditat.

Formant part del recinte firal també hi haurà un espai tancat que simularà l'interior d'una càmera fotogràfica, organitzat per l'Agrupació Fotogràfica i Cinematogràfica de Blanes.

També hi haurà una pista per practicar minitennis i pàdel, a càrrec del Club Tennis Blanes.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.