Societat

Nova setmana d'aturades dels autobusos de Barcelona

Les aturades seran de nou a onze del matí, de quatre a sis de la tarda i de dues a quatre de la matinada

Els sindicats també han convocat 9 hores d'aturada el dia 22 d'octubre i 24 hores el 31 d'octubre

Alguns dels sindicats amb presència a Autobusos de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) han convocat noves aturades aquesta setmana en protesta contra les retallades salarials i per reclamar la readmissió del treballador Andreu de Cabo. L'assemblea de treballadors de divendres passat va decidir continuar amb les mobilitzacions, i en aquest sentit s'ha convocat una vaga indefinida de dilluns a divendres amb aturades de dues hores. Les aturades seran de nou a onze del matí, de quatre a sis de la tarda i de dues a quatre de la matinada. El departament d'Empresa i Ocupació ha ordenat que es mantinguin serveis mínims diferenciant hores punta i la resta de franges, i també per tipus de línies.

La convocatòria de vaga, que té caràcter indefinit, és de dues hores d'aturada per torn de dilluns a divendres. L'ordre de serveis mínims estableix que funcioni la meitat del servei quan la vaga s'escaigui en les hores punta de matí i de tarda i un proporció menor en determinades línies en la resta de franges horàries.

Així, fins a les nou del matí hi haurà servei normal; de nou a onze hi haurà serveis mínims del 25% a les línies 9, 21, 63, 65, 92, 95, 109, 150 i 157 i un cotxe de les línies Bus del Barri; d'onze a quatre no hi haurà alteracions; de quatre a sis els serveis mínims seran del 50% a totes les línies i de les sis fins al final el servei serà normal.

A banda, els sindicats han convocat nou hores d'aturada el dia 22 d'octubre i 24 hores el 31 d'octubre, coincidint les dues aturades amb metro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.