Societat

Homenatge a Lluís Companys al coll de la Manrella

L'edició 34 de l'homenatge al president màrtir tindrà lloc aquest proper diumenge 21 d'octubre

Diumenge, 21 d'octubre, organitzat per la Comissió d'Actes Lluís Companys, tindrà lloc la XXXIV Trobada Coll de Manrella en homenatge a Lluís Companys i a tots els que estimen la llibertat. Aquest acte, entre polític i festiu, és també un acte d'afirmació nacional i superació de fronteres amb la trobada dels catalans de banda i banda de l'Albera.

A partir de migdia, els parlaments i les diferents intervencions vindran marcats per l'impuls del món municipal en el procés sobiranista que es viu al Principat.

A davant del monument, el batlle d'Agullana donaà la benvinguda als assistents. Després de l'ofrena floral de les entitats i dels infants, seguiran les intervencions dels batlles d'Esquerra Republicana de Catalunya Laura Vilagrà, de Santpedor, Jordi Fàbrega de Sant Pere de Torelló i del batlle d'Arenys de Munt Josep Manuel Ximenis (CUP). Clourà l'acte la presidenta de l'ANC, Carme Forcadell.

Es concedirà el Guardó Coll de Manrella 2012 «a una persona destacada pel seu servei al país».

Un dinar en comú seguirà els actes i durant tot els dia hi haurà jocs populars per a petits i grans, i música en viu amb el cantant Ramon Gual i la Cobla Els Rossinyolets.

Aquells que ho desitgin podran començar la jornada seguint a peu la ruta de l'exili a partir de les 9 del matí des del restaurant Can Comaulis (La Vajol) passant per Coll de Llí, Les Illes, fins al Coll de Manrella.

El Casal Jaume Ier s'ajuntarà a l'excursió amb una sortida des de Perpinyà: cita a les 8h al pàrquing del SuperU del Mig Vernet - Bd Desnoyés (informacions al 06 14 48 30 24)

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.