Societat

societat

Desfilada solidària a Blanes per adoptar gossos abandonats

Dues iniciatives privades fomenten l'adopció d'animals del Centre d'Acollida d'Animals de la Selva (CAAS), que depèn del Consell Comarcal i de la Fundació Chari Cruz, totes dues amb instal·lacions a Tossa de Mar. La primera iniciativa és fruit de l'acord entre el Centre Clínic Veterinari Mireia Balliu, de Blanes, l'Ajuntament i el Consell Comarcal, i permetrà l'adopció de gossos en una desfilada canina solidària, diumenge dia 28 al passeig marítim, des de les 10 del matí fins a la 1 del migdia.

La iniciativa no té ànim de lucre, i l'adopció té un preu de 100 euros (per les despeses veterinàries de vacunacions i esterilització). L'organització ha arribat a un acord amb el consell comarcal, de manera que tots els gossos tenen el mateix cost, mentre que habitualment costa més diners adoptar un animal adult que un cadell. Mireia Balliu, del centre veterinari organitzador, va explicar ahir que, a més, es donarà un lot de productes a tothom que adopti un animal i un val de descompte de 100 euros en diferents serveis veterinaris. A més, els assistents a la desfilada podran participar en un sorteig (els números valen 2,50 euros) amb premis en diferents restaurants i establiments col·laboradors, i l'import es destinarà íntegrament als animals abandonats.

Per altra banda, qui vulgui pot ajudar la Fundació Chari Cruz gràcies a la campanya de Nestlé Purina Demuestra tu pasión, tan sols clicant l'enllaç d'aquesta campanya al Facebook.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.