Societat

Flatulències dissimulades

Una empresa japonesa fabrica uns calçotets que eliminen “les pudors fortes” gràcies a la inclusió de partícules ceràmiques inserides en la fibra tèxtil

Els eslips, pensats per a hospitals, fan furor entre els empresaris nipons

L'empresa japonesa Seiren ha assolit una fita històrica en la indústria tèxtil: uns calçotets que permeten a qui els porta deixar anar flatulències sense incomodar els altres, gràcies a la inclusió de partícules ceràmiques a dins de la fibra tèxtil que fulminen les males olors.

“Hem trigat anys a posar en marxa un eslip desodorant que sigui còmode i que elimini ràpidament les olors fortes”, va explicar a l'agència France Presse Nami Yoshida, portaveu de l'empresa, que es confessa sorpresa de l'enorme èxit del producte. “Al principi pensàvem, sobretot, vendre'l als hospitals i centres de salut, però un nombre increïble d'homes s'han llançat a comprar el nostre producte, especialment empresaris que es passen tot el dia reunits”, va explicar Yoshida.

Animats per l'èxit dels calçotets sense pudors, Serein no ha trigat gens ni mica a estendre el sistema i ja ha llançat una gamma de 22 productes diferents amb les mateixes característiques, que inclouen, entre d'altres, mitjons antipudor i una samarreta que absorbeix els efluvis de les aixelles.

Els japonesos són molt pudorosos amb tot el que fa referència a les qüestions corporals, fins al punt que, per exemple, alguns lavabos del Japó tenen un mecanisme per tapar els sons indiscrets amb el cant d'un ocell o amb el so d'una cascada. També els incomoden altres reaccions fisiològiques, com ara la suor.

Un cop aconseguit l'objectiu de dissimular la pudor de les flatulències, queda encara el repte de tapar-ne també el so, una fita abocada a l'èxit en cas que s'aconseguís.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.