Societat

El president de l'AVL serà voluntari lingüístic d'Escola Valenciana

Ramon Ferrer formarà parella lingüística amb una argentina d'arrels valencianes en la campanya “Parla'm en valencià”

El president de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua (AVL), Ramon Ferrer, participarà en el programa de voluntariat lingüístic d'Escola Valenciana per a l'exercici 2012-2013. Ferrer farà de voluntari en la campanya “Parla'm en valencià” a Analía Berga, una aprenenta de la llengua, d'arrels valencianes i origen argentí. El president de l'AVL i Berga quedaran, com la resta de parelles que formen part d'aquesta iniciativa que Escola va posar en marxa ja fa uns quants anys, per xarrar en valencià, amb l'objectiu que l'aprenenta agafe fluïdesa de parla.

Durant la presentació de la campanya, Escola oferirà xifres de participació en el Voluntariat pel Valencià i les activitats programades per a aquests mesos.

El programa

Aprendre a parlar en valencià amb fluïdesa davant d'un café, fent una passejada, anant de compres... vivint en valencià, això és el Voluntariat pel Valencià, el servei gratuït d'Escola Valenciana que posa en contacte una persona valencianoparlant amb una altra que vol parlar la nostra llengua amb seguretat.

Segons explica l'entitat, el Voluntariat pel Valencià és un programa d'èxit que demostra que la societat valenciana i les persones nouvingudes tenen interés per conéixer i practicar una llengua viva, la nostra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.