Societat

La “rebel·lió” d'Algemesí esdevé un còmic a la xarxa

El vídeo ha començat a tenir certa volada per les xarxes socials

  • Participació del veïnal al plenari on es tractà el tema del canvi de nom. CEDIDA.
  • VÍDEO: Contingut del vídeo penjat a la xarxa

La contestació social a la fosca jugada dels populars d'Algemesí d'intentar imposar amb nocturnitat i traïdoria un canvi que els afectats no volien, ha acabat positivament per al moviment popular i ciutadà que ha aconseguit parar aquest desgavell.

En alguns mitjans de comunicació s'ha batejat aquest episodi de la nostra història local com a al “Rebel·lió d'Algemesí” i com a episodi històric que ja és aquest ha de ser narrat i contat.

Així és com ha aparegut a la xarxa, un muntatge confeccionat per un simpatitzant de Més Algemesí que resumeix el que passà i que il·lustra les raons que el veïnat i la ciutadania argumentaren per oposar-se a tal pretensió.

D'aquesta manera es posa de manifest com els missatges socials i polítics no són nous, sinó que també utilitzen nous mitjans de comunicació, i de feta la xarxa ha començat a rebre bona cosa de visites l'esmentat vídeo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.