Societat

Es presenta a Godella el calendari de l'Horta 2013

Ha estat un treball dels col·lectius en defensa del territori en col·laboració amb els grups de consum d'agricultura ecològica

Demà dissabte 1 de desembre a partir de les 12 es farà la presentació del calendari 2013 de productors i productores, distribuïdores i grups de consum d'agricultura ecològica.

Enguany, el lloc triat és el mercat de Venda Directa de Productes del Camp de Godella, a la plaça de l'Ermita i l'acte consistirà en una animació musical de carrer a càrrec de la formació Escamutxó, un tast de productes ecològics i la presentació dels continguts i novetats d'enguany.

El calendari és una iniciativa de diversos col·lectius de la ciutat de València i voltants (Per l'Horta, Plataforma per la Sobirania Alimentària del PV, Fira Alternativa de València, Llavors d'Ací...) sensibles amb la promoció de l'agricultura ecològica i tradicional com a ferramenta per a la defensa del territori, en general, i del patrimoni agrícola, en particular.

A més del tradicional recull de contactes de productors i productores d'agricultura ecològica, distribuïdores i grups de consum, enguany, conté el calendari un repàs als principals mètodes de conservació dels aliments i una tria d'eines tradicionals de treball al camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.