Societat

“Rebuig total” del govern al text de la Lomce perquè Wert no ha canviat “ni una coma”

El ministre d'Educació no accepta cap dels canvis que proposava la Generalitat perquè no afectés les competències o el règim lingüístic

La reunió a Madrid dels titulars d'ensenyament se celebra sense la presència de Rigau

La secretària general d'Ensenyament, Maria Jesús Mier, que ha anat enlloc de la consellera Irene Rigau, ha expressat aquest dimecres el “rebuig total” del Govern a l'esborrany definitiu de la Lomce després de constatar a la Sectorial d'Educació que ha tingut lloc a Madrid que el Ministeri no ha canviat “ni un punt ni una coma” del text que havia presentat el 4 de desembre. Segons Mier, la Generalitat havia proposat modificacions del text pel que fa al règim competencial i a la qüestió de la llengua, però el ministre Wert no ha acceptat cap d'aquests canvis. Un cop celebrada la reunió, el text passa al Consell d'Estat i posteriorment al Consell de Ministres. Wert ha convocat les comunitats al gener per abordar la memòria econòmica de la Llei.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.