Societat

la vida social

Presenten el conte sobre Santa Cristina a Lloret

La dibuixant Pilarín Bayés va assistir dissabte al vespre a la presentació del conte que ha il·lustrat sobre la història i tradicions de Santa Cristina, de Lloret de Mar.

Molta mainada va assistir a la presentació del llibre il·lustrat per Pilarín Bayés i amb textos de Cristina Cabañas, a la sala d'actes del consistori de Lloret de Mar.

Es tracta d'una iniciativa de l'Obreria de Santa Cristina —que és qui ha finançat la totalitat de l'edició— per difondre entre els infants el coneixement de Santa Cristina, considerada per l'obreria “una arrel important de la identitat dels lloretencs”. El conte és de tapa dura, amb vint-i-dues pàgines interiors, i se n'ha fet una edició de 4.000 exemplars.

Bayés i Cabañas van signar exemplars per als nens, als quals també se'ls va obsequiar amb un punt de llibre i una llaminadura amb un disseny de la dibuixant. Per atraure més intensament l'atenció del públic infantil, durant l'acte es va fer una presentació teatralitzada per explicar el conte, que va anar a càrrec de l'actor Joan Romà Ortiz, acompanyat del músic Manel Alsina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.