Societat

equipaments

La ciutat esportiva de Blanes acull el primer acte lúdic

Es tracta d'un saló de la infància

L'Ajuntament ha cobrat un lloguer de 4.800 euros, amb taxes rebaixades

La ciutat esportiva de Blanes acull des d'avui el primer acte no estrictament esportiu des que va ser inaugurada el febrer farà dos anys. Es tracta de Fantsyland, un saló de la infància. Un lloguer que permetrà a l'Ajuntament de Blanes ingressar 4.800 euros, amb descomptes aplicats.

Fins ara s'havia llogat ja per activitats esportives, però tal com va destacar l'alcalde, Josep Marigó, l'esdeveniment que comença avui “és la primera prova d'utilització de la ciutat esportiva per fer-hi una activitat no esportiva”. Marigó va qualificar aquest acte com a “prova”, i després s'haurà de “veure com funciona i ho valorarem”, va assegurar. “Esperem que funcioni bé”, va afegir-hi.

L'Ajuntament ha ingressat el primer lloguer per a l'ús d'aquest equipament, si bé els n'ha rebaixat les taxes, segons es va informar en el darrer ple municipal. Marigó va avançar que estaran amatents a com es desenvolupi aquest esdeveniment: “Hem posat totes les precaucions necessàries perquè pugui funcionar bé i posarem tots els ulls necessaris per veure com funciona.”

Fantasyland, la ciutat de la diversió, és el saló de la infància que s'instal·la des d'avui i fins al dia 3 a la ciutat esportiva de Blanes. Són 20.000 metres quadrats amb activitats per als més menuts. El preu de l'entrada és de 8'5 euros, si bé es fan abonaments per a dos i tres dies.

LA XIFRA

4.800
euros
ha pagat l'empresa organitzadora pel lloguer de la ciutat esportiva, amb importants bonificacions.

Amb l'Expo Diver en el record

El Fantasyland significa la recuperació d'un saló de la infància a Blanes. Fins al 2008 l'Ajuntament, en col·laboració amb diverses entitats, havia organitzat l'Expo Diver, que tenia l'entrada gratis. Víctor Catalán, regidor d'ICV-EUiA, ho va recordar, i va lamentar que ara qui vulgui entrar-hi “haurà de pagar un ronyó i part de l'altre, perquè no només es cobra a fills, sinó també a pares”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.