Societat

Retiren dos lots de medicaments Sintrom i Junifen per contaminació

De l'anticoagulant s'han retirat totes les unitats del lot T5484, mentre que de l'ibuprofèn queden afectades totes les ampolles del lot G07

Si es té algun medicament corresponent a aquests dos lots afectats, es recomana portar-los a la farmàcia

L'Agència Espanyola de Medicaments i Productes Sanitaris (AEMPS) ha retirat per precaució dos lots de dos medicaments: Sintrom i Junifen per contaminació. En el cas, la retirada del lot de Sintrom es deu a “la presència d'un objecte estrany en un comprimit”, mentre que en el lot G07 del Junifen s'han trobat “fongs i llevats fora dels nivells requerits”.

De l'anticoagulant Sintrom 4 mg 20 comprimits s'ha retirat del mercat i s'han tornat al laboratori totes les unitats distribuïdes del lot T5484. De Junifen, un ibuprofèn en xarop que es presenta en ampolles de 150 ml, s'han retirat totes les unitats del lot G07.

Les autoritats sanitàries recomanen que si es té algun medicament corresponent a aquests dos lots afectats, es portin a la farmàcia. Tots els altres lots disponibles en el mercat no presenten anomalies i es poden prendre's amb normalitat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.