Societat

successos

Detingut per haver assetjat nenes en xarxes socials

El risc d'establir contacte amb desconeguts a través d'internet és una realitat sabuda pels menors d'edat i difosa entre aquests a través de múltiples canals. Malgrat tot, els casos de nois i noies que cauen en la trampa de pedòfils que els assetgen aprofitant les noves tecnologies són una constant. L'últim cas es va saber ahir i afecta un jove de 20 anys de Sant Joan Despí a qui s'acusa de corrupció de menors i pornografia infantil.

El presumpte pedòfil, Daniel P.F., va ser detingut pels Mossos el 17 de febrer passat i ja ha ingressat a la presó. A través de la xarxa social Tuenti entrava en contacte amb nenes i, un cop hi tenia confiança, aconseguia el seu mòbil i s'hi relacionava a través del sistema de missatgeria.

Aleshores començava a tenir-hi converses de sexe i finalment aconseguia que les noies li enviessin fotos seves despullades. Un cop tenia les fotos, les assetjava demanant-los més imatges i amenaçant-les de difondre-les si no li n'enviaven més.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.