Societat

solidaritat

Un banc del temps amb 563 socis, a Girona

El Banc del Temps Pont del Dimoni celebra una jornada de demostracions

Perruqueria, decoració d'ungles, patronatge, tricotatge, elaboració de braçalets de macramé, ganxet, manteniment de la bici, petits cursets de Twitter i Facebook, un taller de percussió, lliçons de fotografia o Photoshop, com fer remeis casolans... Tot això i moltes més coses es poden vendre sense necessitat de diners, només a canvi de temps, d'altres serveis o activitats mesurades en hores. Això és el que defensa i promou el Banc del Temps Pont del Dimoni de Girona, que ahir va celebrar la seva segona jornada o “gran gimcana de l'intercanvi del temps i del saber” al centre cívic de Santa Eugènia, amb activitats durant tot el dia per demostrar que, com diu el seu coordinador, Pablo Lidoy, “els diners no ho són tot, sobretot si hi ha bona voluntat”. El Banc del Temps Pont del Dimoni ja té 563 socis, sobretot de Santa Eugènia i Sant Narcís, però també d'altres barris gironins i d'altres poblacions.

Ahir, per exemple, una noia filipina va fer per internet, des del seu país, una demostració de com dues persones poden “intercanviar” l'aprenentatge dels seus respectius idiomes. Xerrades, música cubana i un dinar popular van completar una jornada molt intensa.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.