Societat

La neu arriba al Tibidabo i a Collserola

Activada l'alerta del pla Neucat per la possibilitat de nevades aquest dimecres a la tarda per sobre dels 200 metres a l'àrea metropolitana de Barcelona

La neu pot persistir a les comarques barcelonines on ja ha nevat aquest matí

La direcció general de Protecció Civil de la Generalitat ha activat l'alerta del pla per neu davant la possibilitat que les pròximes hores nevi a l'àrea metropolitana de Barcelona, on ja està nevant al Tibidabo i Collserola.

Segons ha informat Protecció Civil en un comunicat, el Servei Meteorològic de Catalunya preveu que durant la tarda pugui nevar per damunt dels 200 metres i acumular-se més de dos centímetres per damunt dels 400 metres d'altura a l'àrea metropolitana de Barcelona.

A més, a la tarda també podran persistir les nevades que al matí ja han arribat a les comarques barcelonines del Vallès Occidental, el Vallès Oriental, el Maresme, el Barcelonès, el Baix Llobregat, l'Alt Penedès i el Garraf.

Encara que de moment no s'ha registrat cap incidència, Protecció Civil ha demanat als ciutadans que reforcin la prevenció i s'informin de les condicions meteorològiques i l'estat de la xarxa viària abans de començar qualsevol desplaçament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.