Societat

educació

La Fapac exigeix la fi dels ajustos a l'escola

La Federació d'Associacions de Pares de Catalunya (Fapac) exigeix que l'escola deixi de ser el blanc d'unes “mesure estalviadores malaltisses que hipotecaran el futur dels nostres fills”. Aquesta és una de les reclamacions que es van aprovar durant l'assemblea general de la Fapac celebrada ahir a l'Hospitalet de Llobregat i a què van assistir prop d'un centenar d'AMPA d'arreu de Catalunya.

Durant l'assemblea es van posar de manifest les inquietuds de les associacions de pares pel que fa al seu reconeixement. En aquest sentit, la Fapac reivindica el reconeixement del paper de les AMPA per preservar serveis educatius clau davant d'una administració que entenen que “viu d'esquena a la realitat que viuen els centres educatius catalans.”

Les federacions d'associacions de pares i mares de Catalunya fan també una crida a la unitat perquè “administració i societat civil entenguin l'educació com a motor per sortir de la crisi i garantir la igualtat social”.

Finalment, des de la Fapac es reclama que l'administració tingui en compte les associacions de pares i mares, “amb fets i no només amb paraules”, perquè entenen que en una situació de crisi l'èxit d'un sistema educatiu cada cop més maltractat només es podrà aconseguir si l'administració i la comunitat educativa treballen de la mà.

redacció

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.