Societat

oci

Barcelona ofereix 161.907 places per a activitats d'oci a l'estiu

El període d'inscripció s'obrirà el 13 d'abril

L'Ajuntament donarà cobertura a les famílies necessitades

L'Ajuntament de Barcelona obrirà el 13 d'abril que ve el període d'inscripció per a una de les 161.907 places per a activitats lúdiques i esportives que oferirà durant l'estiu. El consistori disposa d'un pressupost de 750.000 euros per cobrir les demandes de les famílies més necessitades i ha mostrat la voluntat d'ampliar aquest pressupost per poder cobrir totes les demandes que rebi.

Per tenir dret a l'ajut s'ha de tenir una renda inferior a 9.959 euros anuals, residir a Barcelona, presentar la sol·licitud en el termini establert i no haver duplicat sol·licituds. Enguany s'oferiran 543 activitats per a nens i joves d'entre tres i disset anys, organitzades per 322 entitats de Barcelona.

L'any passat es van atorgar un total de 5.917 ajuts econòmics a famílies per a la campanya d'estiu amb una dotació de 782.419 euros. Amb això es van cobrir totes les demandes que complien els requisits per poder-hi accedir, ampliant el pressupost que s'havia establert inicialment.

La tinenta d'alcalde de Qualitat de Vida, Igualtat i Esports, Maite Fandos, va explicar en declaracions a ACN que, tenint en compte la situació econòmica i social actual, és previsible que la demanda d'ajuts sigui superior a la de l'any passat. Tot i això, va insistir en el compromís del consistori de cobrir totes aquestes peticions.

Procediment

Les persones interessades a demanar un d'aquests ajuts podran fer-ho a partir del mateix 13 d'abril, quan s'inicien les inscripcions, i fins al 26 del mateix mes. El 17 de maig es comunicarà la llista provisional de beneficiaris i s'obrirà un període de reclamacions, que enguany s'amplia de tres a deu dies feiners. L'11 de juny es farà pública la llista amb l'assignació definitiva de places.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.