Societat

MAITE ROLDÁN

FILÒLOGA I AUTORA DEL CATMASUTRA AVANÇAT

“El sexe català té molt d'humor i surrealisme”

A les 17.14 h els catalans estan més excitats, piquen de mans i canten
El sexe té llengua?
Molta, i sobretot en català! El sexe ha de ser sobretot parlat. Et porten al llit mitjançant el flirteig i les paraules boniques. Després, el sexe ja farà que es destrossi el llenguatge i que aquestes paraules es tornin onomatopeies. El primer volum és imprescindible per fer servir com cal la teva llengua, sobretot al llit.
Vaja, m'he saltat el llibre bàsic i he anat directe a l'avançat.
El nivell avançat és més de floritures que de postures. El primer era per perdre la por i iniciar-se en el sexe català –que té molt humor i molt surrealisme. Ara ja anem a les floritures, als acabats, a perfeccionar la tècnica i a descobrir la Catalunya eròtica amagada.
Calia un Kamasutra a la catalana?
Hi havia un buit en aquest camp i sembla que els catalans no parlem mai d'això. Aparentment, hi ha una cultura casta, però en realitat sí que fem l'amor, i el fem molt bé i utilitzem molt la llengua. I com que som un poble calent i amb molt de sentit de l'humor vaig pensar que faltava un llibre com aquest. Igual que Pompeu va recopilar-ho tot en un diccionari, jo faig un Kamasutra en català. I el volum avançat ve de la voluntat d'un poble. La gent s'havia quedat amb ganes de més.
És la Pompeu del sexe.
Exacte! [riu] És clar que no tinc àvia! [riu] Sóc la Pompeu del sexe amb molt d'humor.
Faci'm una recomanació.
És complicat. Cada hereu i cada pubilla té la seva postura depenent del que els agradi. Recomano començar per un tiqui -taca, els preliminars a la catalana abans d'arribar al tall o a l'anxova. Els que tenen fills, un ben d'hora, ben d'hora, que després el dia es complica i no hi ha temps. Els insaciables, un vuit al dia. I els golafres, un capipota.
La seva preferida?
M'agraden totes i he fet un treball de recerca provant-les totes. I sí, el casquet volador també. Amb molta pràctica i una capsa de biodramina es pot fer.
No sé jo si un casquet volador el pot fer tothom.
Tothom té les seves limitacions i tothom ha de trobar la seva postura però ningú s'ha de sentir limitat amb res. Si una no et surt, doncs prova'n una altra, que el llibre té moltes possibilitats.
Com ha d'afrontar una parella aquest llibre?
Si compren el llibre se'ls ha girat feina perquè ho faran més i millor, perquè riuran i s'ho passaran d'allò més bé. És un llibre per tenir-lo a la tauleta de nit i per comentar-lo perquè en poden sortir fantasies ocultes, temors, ganes de coses inconfessables, noves postures...
M'ha fet la sensació de llegir un costumari català del segle XXI.
Exacte, perquè és com una auca. No descobreixo res, sinó que plasmo la realitat catalana eròtica i nostrada d'avui. Hi ha escriptors que escriuen perquè els llegeixin. Jo escric perquè em practiquin. La gent que ha llegit les 50 ombres de Grey i ha vist que li quedava una mica lluny no tindrà aquesta sensació, perquè aquí sí que s'hi atrevirà.
No sé jo si tinc la imaginació a punt per a tanta barretina i mitena.
I tant, pubilla. Espardenyes i vestits populars posen molt calent. I ara que estem tant de retallades, el llibre inclou uns retallables per vestir i despullar el teu hereu o la teva pubilla. Això és molt morbós i pot ser un fetitxisme per als catalans.
Com fer l'amor a les 17.14 h?
És l'hora que estem més calents i més arrauxats. Segons siguis hereu o pubilla, tens pics eròtics diferents i diuen els entesos que cada cop hi ha més hereus i pubilles que s'hi posen a les 17.14. Si t'hi fixes és una hora en que la gent s'excita, pica de mans, canta...
Hora de berenar. És que tanta fava, escarola, patata, conillet, llobarro, cigala, cloïssa... fa venir gana. Parlem de sexe o de cuina?
Les dues coses són per menjar. Ja he dit que el sexe és sobretot oral i quan estem al llit ens mengem els uns als altres. El sexe és plaer, com la cuina. I sí, de vegades sembla un llibre de cuina, de vegades un llibre d'humor i hi ha qui diu que és un llibre d'autoajuda per als catalans. Sigui com sigui, jo dic a la gent que no s'ho prengui tot tan seriosament i que hi posi una mica d'humor.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.