Societat

oci

Els aturats pagaran un euro als cinemes Albèniz

La iniciativa s'inicia divendres i es pretén que tothom pugui gaudir del cinema

Els cinemes Albèniz de Girona només faran pagar un euro als aturats. Així ho ha anunciat el responsable de programació dels cinemes Albèniz, Josep Maria Pallàs, que avança que la iniciativa ja estarà en vigor a partir d'aquest divendres.

Les persones aturades hauran de demostrar amb algun document que cobren la prestació o que no tenen feina, i això els permetrà accedir a les sales de l'Albèniz Centre i Albèniz Plaça per un sol euro. La promoció també serà vàlida per a la resta de la família de l'aturat, així els fills també podran entrar als cinemes al preu d'un euro.

Pallàs recorda que són “uns moments difícils i les famílies es veuen obligades a retallar per un costat o altre”. “Amb la iniciativa volem que la gent no perdi la il·lusió per anar al cine.” En aquesta línia, Pallàs assenyala que “estaria bé que més empreses emprenguessin una línia semblant perquè això fos una punta de llança per crear una xarxa més global en moments de dificultats”. Els cinemes Albèniz no restringiran aquesta iniciativa i serà vàlida tots els dies de la setmana en qualsevol horari, excepte en les projeccions en 3D.

La previsió és que les entrades a un euro per a les persones sense feina estiguin a prova durant tres mesos, però la voluntat és que es mantinguin si hi ha una bona acollida entre els ciutadans que estan a l'atur.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.