Societat

La tieta d'Angelina Jolie mor d'un càncer de pit

La notícia arriba dos setmanes després que l'actriu anunciés que s'ha realitzat una doble mastectomia

Debbie Martin, de 61 anys, germana biològica de la mare de Jolie, va ser hospitalitzada dimecres

La tieta de l'actriu Angelina Jolie ha mort víctima d'una càncer de pit, segons ha informat la web de la revista People. La notícia arriba dues setmanes després que Jolie anunciés que s'havia realitzat una doble mastectomia preventiva després de conèixer que patia una alteració genètica que augmentava les seves possibilitats de desenvolupar un càncer de pit i d'ovari.

“Les meves possibilitats de desenvolupar càncer de pit passen del 87%”, va escriure la guanyadora d'un Oscar a The New York Times el 14 de maig passat. La seva mare, l'actriu Marcheline Bertrand, va morir el 2077 als 56 anys per un càncer d'ovaris. Ara és la seva tieta, Debbie Martin, amb 61 anys, la que ha perdut la batalla contra aquesta malaltia.

Martin va ser hospitalitzada dimecres i ha mort aquest dilluns, informa People. Era la germana biològica de la mare de Jolie. L'actriu, de 37 anys, ja va anunciar que pròximament tornarà a entrar a la sala d'operacions perquè li retirin els ovaris.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.