Societat

societat

L'oficina de Benestar de Blanes atén 10.000 persones el 2012

L'oficina de Benestar Social i Família de Blanes va rebre l'any passat 10.304 visites. Són dades que es van fer públiques ahir en el marc d'una visita a les instal·lacions de Neus Munté, consellera de Benestar Social i Família de la Generalitat. A l'oficina, que cobreix l'àmbit territorial de la Selva Marítima, part del Baix Empordà i el nord del Maresme, es van dur a terme l'any passat 6.446 registres. És una dependència administrativa, d'atenció presencial, que té la funció d'acostar els serveis i recursos del Departament i de la resta de la Generalitat a la ciutadania i al món associatiu del territori.

L'oficina de Blanes es va traslladar el mes passat. El nou local és al carrer Roig i Jalpí, número 5, molt a prop de l'antic. Es tracta d'un equipament de més de 100 metres quadrats amb una sala d'espera més àmplia i un espai d'atenció directa més gran. El departament hi ha fet una inversió de 20.000 euros.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.