Societat

gastronomia

La mostra del suquet de peix de Blanes aplega 19 restaurants

Fins al 14 de juliol oferiran menús d'aquest plat que van dels 35 als 45 euros

Dinou restaurants, un més que l'any passat, participen en les jornades gastronòmiques Suquet de Peix de Sa Palomera, de Blanes, que comencen avui i s'allarguen fins al 14 de juliol. En el marc d'aquestes jornades s'ofereixen menús amb aquest plat que van dels 35 als 45 euros. Juan Galera, propietari del restaurant Las Salinas, va destacar la proximitat del producte: “Per fer el suquet de peix, primer de tot necessitem bon peix, i hem de donar les gràcies perquè el tenim a prop.”

Els restauradors van destacar el moment “molt delicat” que viuen i la importància d'activitats com aquesta. Una opinió compartida per l'alcalde, Josep Marigó. “Estem il·lusionats, perquè veiem que hi ha un grup d'empresaris disposats a posar-hi el coll per tirar endavant; la unió de tots ens reforça”, va dir.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.