Societat

Els cursos formatius donen feina a 99 prostitutes

Un total de 99 dones van aconseguir contractes de treball durant el 2012 gràcies als programes de formació i inserció laboral per a dones que exerceixen la prostitució promoguts per l'Agència per a l'Abordatge Integral del Treball Sexual (Abits), de l'Ajuntament de Barcelona. Es van signar 126 contractes, ja que algunes dones van signar-ne més d'un, xifra que suposa un increment del 50% respecte al 2011.

La regidora de Dona i Drets, Francina Vila, va presentar a la comissió de Benestar l'informe de les actuacions d'Abits i la seva repercussió el 2012, any en què el consistori va incrementar en un 67% els recursos. Vila va destacar que Abits ha aconseguit arribar a totes les zones de Barcelona on s'exerceix la prostitució, i que el 90% de les 396 dones ateses disposin de targeta sanitària, el percentatge més alt des que es va posar en marxa Abits, el 2006.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.