Societat

Descompte del 40% en la implantació de xips a Blanes al juliol

Les clíniques veterinàries de Blanes ofereixen tot el mes de juliol un descompte del 40% en la implantació de xips identificatius als gossos i altres animals de companyia. El cost habitual d'implantar un xip és de 50 euros, però si es fa durant aquest mes costarà només 30 euros.

La promoció no es limita als animals domèstics de Blanes, sinó que qualsevol persona que vagi a una clínica veterinària de la ciutat, encara que visqui en un altre municipi, també se'n podrà beneficiar. S'han adherit a aquesta campanya de descompte les sis clíniques veterinàries que treballen a Blanes. Els animals considerats de companyia als quals es pot posar xips són gossos, gats i fures.

Aquesta iniciativa coincideix amb la campanya Canvia de xip i posa-li el xip, impulsada per l'Ajuntament a través de l'àrea de Salut i Qualitat de Vida, per fomentar la identificació dels animals de companyia. Es calcula que a Blanes hi ha 3.000 animals de companyia sense xip identificatiu.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.