Societat

SUCCESSOS

Cinc platges tancades a l'Escala per un avís de tauró

Els serveis d'emergències van prohibir el bany ahir a cinc platges de l'Escala per por que hi hagués una tintorera, una espècie de tauró que habitualment es troba a la zona del golf de Roses.

L'alerta la va donar la Creu Roja a tres quarts de sis de la tarda, després d'atendre un banyista que en sortir de l'aigua a la zona del moll grec tenia una mossegada al braç.

Els fets van passar quan el turista belga s'estava banyant a dos metres de la platja, i de cop va veure que se li acostaven dos peixos més grossos del que és habitual, de mig metre. El primer li va passar pel costat, i en el segon el banyista es va espantar i va posar el braç. Va ser llavors que l'animal li va mossegar lleument el braç.

El turista va ser atès i un membre de la Creu Roja es va desplaçar fins al lloc on l'animal havia mossegat l'home i va poder confirmar que hi havia dos peixos a prop de la sorra. Tant el turista com el membre de la Creu Roja en un primer moment van identificar el peix com una tintorera, i és per això que es va donar l'avís als Mossos d'Esquadra i la policia local de l'Escala.

La Creu Roja va hissar la bandera vermella a cinc platges. A les set es va hissar la groga i més tard es va aixecar l'alerta. Avui obren normalment.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.