Societat

infraestructures

FGC reformarà el tram on han descarrilat tres trens

Els incidents són menors però la repetició desconcerta els tècnics

Un tercer descarrilament menor en poc més de deu dies va tenir lloc ahir al matí quan un tren de Terrassa entrava a l'estació de plaça Catalunya de Ferrocarrils de la Generalitat (FGC). Menors perquè tots tres s'han produït a molt poca velocitat i no han causat cap ferit. Però tots han tingut lloc al mateix tram de via. Davant d'aquesta reiteració inesperada, l'operadora de la Generalitat ha decidit reformar part de la infraestructura durant aquest mes d'agost, a més d'abordar una “exhaustiva anàlisi” que permeti als tècnics identificar per què s'ha repetit l'incident.

I és que des de FGC s'afirma que, després dels primers descarrilaments, “nombroses proves de circulació de trens” i els informes tècnics avalaven que el problema estava resolt. Aquesta reforma sobrevinguda obligarà a mantenir tot l'agost les restriccions actuals de servei. Tots els trens a Terrassa i Sabadell s'aturaran a totes les estacions i els serveis de Reina Elisenda i Avinguda Tibidabo es cobriran amb trens llançadora des de Sarrià i Gràcia, respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.