Societat

Solidaritat

Fito i Vicente Amigo, contra el càncer infantil

Els artistes Vicente Amigo i Fito, el líder de la formació Fito & Fitipaldis, s'han sumat a la causa benèfica de La Casa del Xuklis, una iniciativa de la Fundació Privada de Nens i Nenes amb Càncer de l'Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, entitat amb la qual col·labora l'hotel Guitart Monterrey de Lloret de Mar. Els artistes participen en sessions fotogràfiques i després es venen les imatges en favor de l'entitat. L'edició passada artistes com ara George Benson, Kiri Te Kanawa o James Morrison van participar en la iniciativa.

El complex hoteler de Lloret de Mar –de cinc estrelles– aprofita precisament el fet que és hotel oficial del Festival Cap Roig per explicar als artistes que s'hi allotgen aquest projecte relacionat amb el càncer infantil i, d'aquesta manera, guanyar la seva complicitat.

Només el darrer cap de setmana, l'hotel Guitart Monterrey –que també dóna servei al Costa Music Festival de Lloret de Mar– ha allotjat fins a set formacions musicals o cantants, com ara Earth Wind & Fire Experience, Bonnie Tyler, Ainhoa Arteta o la formació britànica Keane.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.