Societat

turisme

Campanya per a l'ús dels balcons “amb seny” a Lloret

El gremi d'hostaleria farà un díptic per advertir els turistes joves del risc de cometre imprudències a la terrassa

El Gremi d'Hostaleria de Lloret de Mar, amb el suport dels cossos de seguretat i de l'Ajuntament, va prendre la decisió ahir d'endegar una campanya de sensibilització entre els turistes joves “per fer servir els balcons amb seny”, segons va explicar ahir el president del gremi, Enric Dotras. Representants del gremi, de l'Ajuntament (l'alcalde, Romà Codina, i els regidors de Turisme i Seguretat Ciutadana, Jordi Orobitg i Jordi Martínez, respectivament) i dels diferents cossos policials van reunir-se ahir després que així ho van decidir la setmana passada, arran dels casos de dos joves que van precipitar-se des de balcons d'hotels. Tant el gremi com la Mesa Empresarial de Turisme de Lloret van expressar llavors la seva preocupació pels accidents, i van plantejar que fos el primer punt de l'ordre del dia de la reunió de la junta del gremi.

Dotras va explicar que molt probablement la campanya de sensibilització que farà el gremi d'hotelers serà amb díptics, on s'explicaran els riscos de cometre imprudències als balcons. “Hem pensat assessorar-nos amb un psicòleg, per tal que sigui una campanya constructiva però que arribi al client jove”, va manifestar ahir després de la reunió el president del Gremi d'Hostaleria de Lloret.

Aquest díptic s'entregaria als turistes quan arriben juntament amb la clau de l'habitació, i també als operadors turístics, per assegurar-se el màxim de repercussió.

En la reunió es va decidir també recopilar dades “del volum de casos de precipitats dels darrers anys per contextualitzar el problema, comparar-lo i conèixer les mesures que s'apliquen en altres destinacions turístiques”.

LA FRASE

Volem que sigui una campanya constructiva però que arribi al client jove
Enric Dotras
president del gremi d'hostaleria de lloret de mar
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.