Societat

la vida social

Èxit a la travessa del port de Blanes

Un total de 380 nedadors hi van participar i van superar l'èxit del 2012

Un total de 380 persones van participar ahir al matí a la 71a Travessia Popular del Port de Blanes, i van superar per segon any consecutiu el rècord assolit en l'edició anterior, que hi va haver 325 nedadors i nedadores. La prova està organitzada per l'àrea d'Esports.

Triomf blanenc

El nedador més ràpid ha estat, un altre any, el blanenc Guillem Pujol, del CN Lloret. El segon lloc l'ha obtingut precisament el germà del primer classificat, Ricard Pujol, del CN Mataró, i la tercera plaça ha estat per Àlex Castejón, del CN Calella. A l'Open Femení, el primer lloc va ser per a Aida Bertran, del CE Mediterrani; la segona plaça, per a Laura Rodríguez, del CN Sabadell, i el tercer lloc, per a Mariona Soley, també del CN Sabadell. El premi al primer blanenc que va cobrir la travessia va ser per a Guillem Pujol, i la primera blanenca ha estat Marta Augé, del CN Lloret. Els dos participants més joves han estat Pau Ribas Abella, de la UE Horta, de 6 anys, i Sofia Lluc, de 9 anys. Finalment, els dos nedadors més veterans han estat Ramon Sánchez Arroyo, de 79 anys, i Núria Gascons, de 75.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.