Societat

figueres

La PAPH carrega contra el president dels comerciants

La plataforma fa una carta oberta a Jordi Rotllan, que es mostra “sorprès”

La Plataforma d'Afectats per la Pobresa i les Hipoteques (PAPH) de Figueres ha carregat contra el president de Comerç Figueres, Jordi Rotllan. En una carta oberta, l'entitat assegura que Rotllan els va dir que els comerciants consideren que el fet de posar una parada a la plaça de l'Ajuntament cada dijous “dóna mala imatge”. La plataforma ho considera “trist, decebedor i injust” i demana als comerciants que “canviïn la seva queixa de bàndol”. També els reclamen que “provin si l'Ajuntament escolta més i millor” si ajunten “les veus”. La PAPH també defensa que són curosos amb la imatge: “En cap moment hem maltractat el mobiliari urbà, som respectuosos i empàtics amb la població i som curosos amb l'estètica de les parades, les pancartes i els càntics.” També nega que donin mala imatge.

Per part seva, Jordi Rotllan assegura estar “sorprès” de la reacció de la portaveu de la PAPH, Loli Garcia, i remarca que l'únic que va fer va ser transmetre en una conversa informal que alguns botigueres parlaven d'un problema de “convivència ciutadana”. Assegura que és “injust” el que ha fet la plataforma amb aquesta carta oberta i diu que mai Comerç Figueres ha fet cap pas per les parades de la PAPH a l'Ajuntament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.